CUPRA-Formentor_01_HQ_02

AZ ÚJ CUPRA FORMENTOR

Külső megjelenés
VAKMERŐ KIALAKÍTÁS, HATÁROZOTT MEGJELENÉS
Az első modell, amit 100%-ban a CUPRA DNS alkot. Mindez egy páratlan dizájn része, amely a Formentor teljesítményét hivatott megmutatni.
CUPRA-Formentor_02_HQ
Belső dizájn
STÍLUSOS UTAZÁS
Egyedi, magas minőségű elemek gazdagítják a látványt, mint a belteret díszítő rézszínű részletek, a bőr kagylóülések és a hangulathoz igazodó világítás.
CUPRA-Formentor_08_HQ

RÉSZLETEK

new-cupra-formentor-compact-suv-steering-wheel-with-copper-detailing_01
IRÁNYÍTÁS ALATT
Multifunkcionális bőr kormánykerék, integrált vezetési mód gombokkal.
03-new-cupra-formentor-compact-suv-12-inch-navigation
KÖZPONTBAN ÉS FÓKUSZBAN
A 12" Navi System érintőkijelzőjén minden adat és információ egy karnyújtásnyira van.
CUPRA-Formentor-Dynamic_80_HQ
MINDEN RÉSZLET SZÁMÍT
A szofisztikáltság az autó legkisebb elemeit is átjárja.
Technológia
JÖVŐBE TEKINT
Élvezze a digitális világ előnyeit, miközben a vezetésre koncentrál. A 10.2" digitális műszerfal minden részletet megjelenít, a 12" érintőkijelző navigációja pedig a helyes úton tartja.
CUPRA-Formentor-Dynamic_83_HQ
Konnektivitás
CUPRA CONNECT
Irányítsa a Formentor funkcióit egyszerűen okostelefonról, vagy férjen hozzá valós idejű forgalom információkhoz és útvonal javaslatokhoz, miközben Spotify lejátszási listáját hallgatja.
remote-access-of-the-cupra-leon-five-doors-ehybrid-compact-sports-car-interior-view
Ajánlatkérés Tesztvezetés

    A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:
    Biztonsági kérdés:

      Biztonsági kérdés:

      A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képek illusztrációk, többletfelszereltségeket is ábrázolhatnak. Részletes tájékoztatásért és ajánlatunkért forduljon márkakereskedésünkhöz.