CUPRA_5D_PHEV_01_HQ_01

CUPRA LEON

Külső megjelenés
MINDEN SZÖGBŐL LENYŰGÖZŐ
Erősebb és dinamikusabb vonalai határozottan modern és sportos benyomást sugallnak.
CUPRA_5D_PHEV_06_HQ
Belső dizájn
KÉNYELMES, MODERN TÉR
Az egyedi, bőr kagylóülések tökéletesen illenek a króm hatású beltérhez, és a kiválasztott hangulatvilágításhoz.
new-cupra-leon-5-door-ehybrid-compact-sports-car-interior-view-of-dashboard-with-leather-steering-wheel-and-ambient-light
Technológia
KÖNNYED IRÁNYÍTÁS
Sosem volt még ilyen egyszerű kontrollálni, hiszen a 10" Navi Systemben a térképek, a sebességkorlátozások és kedvenc zenéi is elérhetők.
new-cupra-leon-5-door-ehybrid-compact-sports-car-with-driving-mode-button-on-leather-steering-wheel
Konnektivitás
CUPRA CONNECT
Csatlakozzon az autóhoz, és maradjon elérhető a Leon üléséből. Nyissa ki, vagy zárja be autóját, és állítsa be az utazáshoz megfelelő hőmérsékletet, akár távolról is.
e-HYBRID
VÉGTELEN SZABADSÁG
Részben elektromos, és teljesen élvezetes: akár 52 km károsanyag-kibocsátás mentes városi utazást nyújt.
new-cupra-leon-five-doors-e-Hybrid-compact-sports-car-in-magnetic-tech-matte-specifications
Ajánlatkérés Tesztvezetés

    A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:
    Biztonsági kérdés:

      Biztonsági kérdés:

      A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képek illusztrációk, többletfelszereltségeket is ábrázolhatnak. Részletes tájékoztatásért és ajánlatunkért forduljon márkakereskedésünkhöz.