CUPRA-Ateca-2020_01_HQ_01

A MEGÚJULT CUPRA ATECA

Dizájn
MEGKAPÓ EGYEDISÉG
Kifinomult külső; megerősített lökhárító és határozott, sötét alumínium hűtőrács.
CUPRA-Ateca-2020_03_HQ
Teljesítmény
MINDIG ÚTRA KÉSZ
Adaptív felfüggesztés, négykerék-meghajtás, BREMBO fékek, DSG váltó, 300 lóerő. Az Ateca 4.9 mp alatt gyorsul 0-ról 100-ra.
CUPRA-Ateca-2020_07_HQ
Technológia
GONDTALAN VEZETÉSI ÉLMÉNY
Érje el könnyedén az információkat a 10.25" digitális műszerfalon, vagy a Full Link opcióval elérhető 9.25" infotainment-rendszeren keresztül.
CUPRA-Ateca-2020_11_HQ
Ajánlatkérés Tesztvezetés

    A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:
    Biztonsági kérdés:

      Biztonsági kérdés:

      A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képek illusztrációk, többletfelszereltségeket is ábrázolhatnak. Részletes tájékoztatásért és ajánlatunkért forduljon márkakereskedésünkhöz.