CUPRA_SP_PHEV_01_HQ_01

CUPRA LEON KOMBI

Külső megjelenés
ERŐTELJES, DINAMIKUS
Minden részletében szofisztikált és sportos vonalvezetés a Leon Kombi teljes hosszában.
CUPRA_SP_PHEV_06_HQ
Belső dizájn
TÖKÉLETES KÉNYELEM
Hatalmas beltér, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával, amely akár 1450 literre bővíthető csomagtérrel egészül ki.
CUPRA_SP_PHEV_09_HQ
Technológia
ÉLMÉNYTELI VEZETÉS
Sosem volt még ilyen egyszerű kontrollálni, hiszen a 10" Navi System kijelzőjén a térképek, a sebességkorlátozások és kedvenc zenéi is könnyedén elérhetők.
new-cupra-leon-sportstourer-ehybrid-family-sports-car-interior-view-of-heated-steering-wheel-with-remote-access
Konnektivitás
CUPRA CONNECT
Csatlakozzon az autóhoz, és maradjon elérhető a Leon üléséből. Nyissa ki, vagy zárja be autóját, és állítsa be az utazáshoz megfelelő hőmérsékletet, akár távolról is.
remote-access-of-the-cupra-leon-five-doors-ehybrid-compact-sports-car-interior-view
e-HYBRID
VÉGTELEN SZABADSÁG
Részben elektromos, és teljesen élvezetes: akár 52 km károsanyag-kibocsátás mentes városi utazást nyújt.
new-cupra-leon-sportstourer-ehybrid-family-sports-car-side-view-in-rodium-grey-with-plug-12
Ajánlatkérés Tesztvezetés

    A kérésemmel kapcsolatban az alábbi csatornán kereshetnek meg:
    Biztonsági kérdés:

      Biztonsági kérdés:

      A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A képek illusztrációk, többletfelszereltségeket is ábrázolhatnak. Részletes tájékoztatásért és ajánlatunkért forduljon márkakereskedésünkhöz.